home > over ons
Een ambachtelijke keurslagerij met oog voor onze tradities
Keurslagerij Claude & Isabelle werkt met vee en pluimvee van bij ons. De dieren selecteren we voor jou bij de diverse producenten. Voor rundsvlees kiezen we voor Belgisch witblauw of West-Vlaams rood. In het slachthuis staat Claude persoonlijk in voor de opvolging van de werkzaamheden. De finale verwerking gebeurt dan in het eigen atelier. Zo zorgen we voor lekker vlees van uitstekende kwaliteit.
Bereidingen met streekgebonden producten
Slager Claude heeft een sterke reputatie op het vlak van charcuterie en bereidingen. We creëren onze gerechten met goede basisproducten. Bovendien bezitten we nog liefde en passie voor ons vak. Dat proef je op jouw bord.
Erkend ambacht
Als keurslager maken we gebruik van authentieke werkwijzen, traditionele recepten toepast en de grondstoffen met zorg kiest. Dat zorgde ervoor dat we in aanmerking komen voor het label “Erkend ambacht”, toegekend door de FOD Financiën. Onszelf heruitvinden, in jullie belang, is en blijft een doelstelling.