Vers vlees voor jullie geselecteerd ...

Gezonde en goed verzorgde dieren vormen de basis.

Bij onze bezoeken aan veehouders en gelijkaardige aanbieders reserveren wij voor jullie de juiste dieren. Die volgen we tot in het slachthuis. De finale verwerking heeft vervolgens plaats in ons eigen atelier.

Ontdek hier ons aanbod aan vers vlees en vleesbereidingen. 

Lekker vers vlees in al zijn facetten!


Slagerij Claude & Isabelle uit Aarsele levert alle klassiekers: filet pur, rosbief, chateaubriand, côte à l'os, kalfsgebraad, biefstukken, ardeens varkenshaasje, kotelet, côte à l'os van varken, spek, kip in al zijn vormen …

Natuurlijke presenteren we jou ook alle klassieke vleesbereidingen. Je vindt steeds voldoende variatie in onze toonbank. Maar kom langs en plaats een bestelling als je zeker wilt zijn van een welbepaald gerecht.

Barbecue, fondue, gourmet of teppanyaki? U kiest ...


Voor je tuinfeest of voor een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden stel je moeiteloos zelf een gevarieerde schotel samen.

We hebben steeds een ruim aanbod aan vlees van topkwaliteit voor jouw barbecue-, teppanyaki-, fondue- of gourmetschotel. Je kunt elke schotel verder aanvullen met een assortiment groentjes, pastasalades, aardappelbereidingen en natuurlijk onze lekkere sausjes.

Alle klassiekers en alle panklare bereidingen


Vers vlees is een veelzijdig product. We weten bovendien maar al te goed dat smaken verschillen. Daarom zorgen we voor een brede keuze: diverse soorten burgers, gehakt, worst, cordon bleus, brochettes, gyros, bladerdeegje, escalope milanaise, entrecoteburger,… Variatie troef in onze toonbank. En op zondag kun je bij ons terecht voor kip aan het spit, gebakken met een eigen kruidenmengeling. Steeds een aanrader!