Huisgemaakt en met passie op smaak gebracht

Bijna al onze charcuterie is huisgemaakt en dat proef je!

Tongstrelende paté, in huis gemaakt

Al onze verschillende soorten paté zijn in huis gemaakt. Of je nu kiest voor onze paté van de chef, onze crèmepaté of de boerenpaté, je proeft ongetwijfeld het verschil.

In de loop van het jaar voorzien we geregeld themapatés. Je kunt je dus telkens weer trakteren op een kleine verrassing. En dan spreken we nog niet over onze huisgemaakte droge worst ...

Charcuterie van een ambachtsman

We maken bijna al onze charcuterie zelf. We kiezen voor goede basisingrediënten, een ambachtelijke bereidingswijze en eigen kruidenmengelingen. Dat zorgt voor een niet te missen smaakverschil.

“Een top-slager of een top-charcutier, als dat echt ambachtslui zijn, dan zijn dat de sterrenchefs van hun beroep.”

Peter Goossens – Hof van Cleve.

Ruime keuze, voor elk wat wils

Bij een bezoek aan onze zaak vind je een brede waaier aan zelfgemaakte charcuterie. Zo krijg je variatie in je menu.

Je kunt ook bij ons terecht voor specialiteiten als carpaccio van kip, vitello tonato, tartaar d'anvers of diverse speciale salades volgens het seizoen.