Verrassende gerechten met verrassende smaken

Recepten van eigen bodem of met een zuiderse toets!

Onze bereidingen van het huis: gerechten voor fijnproevers

Elke dag weer presenteren wij een ruim assortiment aan bereidingen. Steeds smaakvol, gemakkelijk en snel klaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van spaghetti of lasagne? Ook koude buffetten met vlees en/of vis of een zuiders Italiaans buffet behoren tot de mogelijkheden.

Een ambachtelijke Vlaamse slager heeft steeds een breed assortiment aan vleesbereidingen ter beschikking. Gemaakt met vers runds-, kalfs- of varkensvlees of van gevogelte. Denken we maar aan klassiekers als vol-au-vent, rundstong in madeirasaus of ons alom geprezen bereid stoofvlees.

Onze ambachtelijke traditie in een zuiders kleedje

claude & isabelle

Haal voor jouw bezoekers het hele jaar door de zomer in huis met ons Italiaans buffet of onze 'La Planche'. Je scoort er zeker en vast mee bij je gasten.

Alles voor jouw feestmaaltijd of jouw Kerst- & Nieuwjaarsmenu

Met ons vlees van topkwaliteit ben je zeker dat wat je klaarmaakt van de bovenste plank is. Kom dus gerust bij ons langs voor alles wat je nodig hebt voor jouw feestmaaltijd.

Natuurlijk is de kerst- & nieuwjaarsperiode de tijd bij uitstek om samen met familie en/of vrienden te tafelen. Logisch dat Slagerij Claude & Isabelle jou dan verwent met een uitgebreide feestkaart. Een feestkaart die ons via mond-tot-mondreclame niet alleen klanten opleverde in Tielt en Aarsele maar evengoed uit Deinze, Wingene of Aalter. Je merkt het, bij Slagerij Claude & Isabelle weet je echt welk vlees je in de kuip hebt.