Een ambachtelijke keurslagerij met oog voor onze tradities

Keurslagerij Claude & Isabelle uit Tielt werkt met vee en pluimvee van bij ons. De dieren selecteren we voor jou bij de diverse producenten. Voor rundsvlees kiezen we voor Belgisch witblauw of West-Vlaams rood. In het slachthuis staat Claude persoonlijk in voor de opvolging van de werkzaamheden. De finale verwerking gebeurt dan in het eigen atelier. Zo zorgen we voor lekker vlees van uitstekende kwaliteit.

Bereidingen met streekgebonden producten

Keurslagerij Claude & Isabelle heeft in Aarsele een sterke reputatie op het vlak van charcuterie en bereidingen. We creëren onze gerechten met goede basisproducten. Bovendien bezitten we nog liefde en passie voor ons vak. Dat proef je inderdaad op jouw bord.

Erkend ambacht

Als keurslager maken we gebruik van authentieke werkwijzen, traditionele recepten toepast en de grondstoffen met zorg kiest. Dat zorgde ervoor dat we in aanmerking komen voor het label “Erkend ambacht”, toegekend door de FOD Financiën. Onszelf heruitvinden, in jullie belang, is en blijft een doelstelling.

Erkend ambacht

 

Claude & Isabelle

Een ambachtelijke keurslagerij met oog voor onze tradities

Keurslagerij Claude & Isabelle uit Tielt werkt met vee en pluimvee van bij ons. De dieren selecteren we voor jou bij de diverse producenten. Voor rundsvlees kiezen we voor Belgisch witblauw of West-Vlaams rood. In het slachthuis staat Claude persoonlijk in voor de opvolging van de werkzaamheden. De finale verwerking gebeurt dan in het eigen atelier. Zo zorgen we voor lekker vlees van uitstekende kwaliteit.

Bereidingen met streekgebonden producten

Keurslagerij Claude & Isabelle heeft in Aarsele een sterke reputatie op het vlak van charcuterie en bereidingen. We creëren onze gerechten met goede basisproducten. Bovendien bezitten we nog liefde en passie voor ons vak. Dat proef je inderdaad op jouw bord.

Erkend ambacht

Als keurslager maken we gebruik van authentieke werkwijzen, traditionele recepten toepast en de grondstoffen met zorg kiest. Dat zorgde ervoor dat we in aanmerking komen voor het label “Erkend ambacht”, toegekend door de FOD Financiën. Onszelf heruitvinden, in jullie belang, is en blijft een doelstelling.

Erkend ambacht